Tel - 076-600 15 01

Email - info@cartastic.se

Måndag-Fredag 11:00 - 18:00

Vi tvättar din bil

Välkommen till en petnoga biltvätt i Täby där vi behandlar din bil som den vore vår egna. Vi tvättar och rekondar bilar med högsta precision & kvalité.

I vår tvätthall sker magi dagligen, tack vare vår kompetens och produktval.

Biltvätt & i Täby

Vi tar hand om din bil

Vi tvättar och utför rekonditionering på personbilar och SUV’ar. I vår biltvätt kan du känna dig trygg när du lämnar in din bil. Vi innehar ansvarsförsäkring och har nöjdhetsgaranti. Välkommen till biltvätten Cartastic i Täby. Vi tvättar bilar med fantastiska resultat.

Pedantisk bilvård

Att tvätta bil är för oss en konst och passion. Vi brinner för professionell bilvård och nöjda kunder. Cartastic är det självklara valet när du vill ha en pedantisk biltvätt till ett attraktivt pris. Vi utför även däckbyte / däckskifte så vill du byta däck så hjälper vi även dig med detta.

Vi erbjuder attraktiva priser för
biltvätt och däckbyte

Utvändig handtvätt

399kr

Avfettning som tar bort tjärfläckar & asfalt, keramiskt bilschampo, rengöring av fälgar och avtorkning.

Mini Rekond

499krSuper Deal!
KAMPANJ! Ordinarie pris 899kr

Utvändig handtvätt med keramiskt bilschampo, avfettning som tar bort den svåraste smutsen, rengöring av fälgar, rengöring av interiör, dammsugning, paneler, lister, fönster, säten. Denna behandling avslutas med waxning & glans på gummidetaljer.
Ett fullspäckat paket för dig som vill ha en pedantiskt ren bil till ett bra pris!

FRI LÅNEBIL!

Premium Rekond

1999kr

Allt som ingår i Mini Rekond + 3-stegs polering & impregnering av säten. Alternativet för bilar som är repiga där lacken behöver få nytt liv!

För bokning av biltvätt , bilrekond eller däckbyte ring oss direkt på 08-410 076 00
eller boka via formuläret nedan.

Biltvätt & i Täby

Vi utför snabba däckbyten på din bil. Så är du ute efter att byta dina däck i Täby har du kommit rätt. Snart är det dags för däckbyte till vinterdäck, gardera dig mot plötsligt vinterväglag och boka i tid! Vi har även drop in för däckskifte. Däckbyte för endast 299kr.

 

Boka direkt